Kohtalaisen kookas kirpputori

Mustamäenkatu 95, Lahti

HENNALAN TAVARATORIN ITSEPALVELUKIRPPUTORIN SOPIMUSEHDOT YKSITYISHENKILÖILLE

Tarkista ajankohtaiset ehdot aina varausta tehdessä Kirppari Kallesta.

Tyhjennä myyntipaikkasi ja hae tilitys arkisin klo 17 mennessä ja viikonloppuna klo 14 mennessä. Jos olet ilmoittanut tilinumerosi KirppariKalleen, tilitys maksetaan automaattisesti varauksen päätyttyä.

Sopimusehdot ovat voimassa 25.11.2021 klo 16.00 alkaen. Itsepalvelukirpputori on tarkoitettu pääasiassa yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myynti- ja ostopaikaksi. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Hennalan tavaratori ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Elintarvikkeiden ja uuden tavaran myyjän sekä yrittäjien tulee neuvotella myyntipaikasta Hennalan tavaratorin kanssa ennen varauksen tekemistä. 

1. MYYNTIJAKSON MAKSAMINEN 

Nettivaraus maksetaan varausta tehdessä. Puhelimessa tai paikan päällä tehdyt varaukset voi maksaa kassalla aukioloaikojen puitteissa tai ensimmäisen tilityksen yhteydessä, kuitenkin vähintään kerran kuukaudessa. Sopimus tulee tällöin allekirjoittaa Hennalan tavaratorilla ennen ensimmäisen myyntijakson alkua. Varaajan tulee esittää henkilöllisyystodistus. 

2. MYYNTIJAKSON PERUMINEN 

Varaus tulee peruuttaa 7 vuorokautta ennen myyntijakson alkua. Mikäli asiakas peruu varauksen myöhemmin, veloitamme vuokran kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas varaa useita myyntijaksoja peräkkäin, niitä voi lyhentää tai perua 2 vuorokautta ennen seuraavan myyntijakson alkua. Emme palauta jo maksettuja vuokria. 

3. MYYNTIJAKSON ALOITTAMINEN 

Myytävät tavarat voi tuoda aikaisintaan myyntijaksoa edeltävänä aukiolopäivänä arkisin klo 17.00 – 18.00 ja viikonloppuisin klo 14.00 – 15.00. Lisää myytäviä tuotteita saa tuoda myyntijakson aikana aukioloaikojen puitteissa.

4. HINNOITTELU JA HINTALAPUTTOMAT TUOTTEET 

Hinnoittelussa saa käyttää vain Kirppari Kallesta tulostettuja Hennalan tavaratorin viivakoodillisia hintalappuja. Suosittelemme tekemään hintalaput valmiiksi Kirppari Kallessa, jolloin ne voi tulostaa tarra-arkeille kassalla tai itse kotona (suosittelemme lasertulostinta). Hintalaput voi kirjoittaa myös käsin kuulakärkikynällä Kirppari Kallesta tulostetuille viivakoodillisille hintalapuille. Hintalappujen tekstin tulee olla helposti luettavaa, jotta tuote voidaan myydä. Hintalapun ollessa epäselvä tai suttaantunut, emme voi myydä tuotetta. Mikäli päätät muuttaa tuotteen hintaa, tulee tuotteelle tehdä kokonaan uusi hintalappu epäselvyyksien välttämiseksi. Myyntipaikkaan sisältyy 2 maksutonta tarra-arkkia.  Lisäarkeista veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Hintalapussa tulee olla tarkka kuvaus tuotteesta ja hinta. Hintalappu tulee kiinnittää tuotteeseen huolellisesti. Säilytämme hintalaputtomia sekä noutamattomia tuotteita 7 vuorokautta, minkä jälkeen tuote siirtyy Hennalan tavaratorin omistukseen ja se voidaan myydä, hävittää tai toimittaa hyväntekeväisyyteen. Varausajan päätyttyä tulleita myyntejä voi kysyä Hennalan tavaratorilta 7 vuorokautta myyntiajan päätyttyä. 

5. MYYNTIJAKSON LOPETTAMINEN JA TILITYS 

Myyntipaikka tulee olla tyhjennettynä myyntijakson viimeisenä päivänä arkena klo 17.00 mennessä ja viikonloppuna klo 14.00 mennessä. Myyntipaikan saa tyhjentää vain myyntipaikan vuokraaja tai etukäteen sovitusti myös muu henkilö. Hälyttimet poistetaan kassoilla. Jos pöydässäsi on muiden myyjien tuotteita, vie ne niille kuuluviin pöytiin ja laputtomat laputtomien paikalle.

Myyntitulot tilitetään myyntijakson päätyttyä (yli 2 viikon vuokrauksissa välitilityksen voi pyytää kerran viikossa). Pankkitilille tehtävät tilitykset maksetaan varausjakson päätyttyä seuraavana arkipäivänä, jolloin tilitettävä summa on asiakkaan pankkitilillä 1-4 pankkipäivässä. Yli 150 €:n tilitykset tilitetään vuokraajan pankkitilille – Yli 150 €:n käteistilityksistä tulee sopia etukäteen. Käteistilityksen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus. 

Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme henkilökunnan tekemästä tyhjennyksestä 20 € tilityksen yhteydessä. Keskeytetyn myyntijakson tilitys tehdään päättymispäivänä, mutta myyntipaikan vuokrasta ei makseta hyvitystä. Myyntitilityksiä säilytetään 1 kuukausi myyntijakson päätyttyä, minkä jälkeen myyntituotto siirtyy Hennalan tavaratorin omaisuudeksi. 

Mikäli viet omia tuotteitasi pois kesken myyntiajan, näytä tuotteet kassalla.

6. MYYJÄN VASTUU 

Myyntipaikan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy ja siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Myyntiin tuotavien tuotteiden tulee olla puhtaita, siistejä ja käyttökelpoisia. Jos myytävässä tuotteessa on virheitä tai puutteita, tulee niistä mainita tuotteen hintalapussa tai muussa tuotteeseen liitetyssä lapussa.

Myyntipaikan vuokraaja vastaa myyntipaikkansa siisteydestä. Myytävien tavaroiden on mahduttava vuokratulle myyntipaikalle. Myytäviä tuotteita ei saa asettaa käytäville tai lattiapinnoille. Jokaista myyntipaikkaa kohden voit tuoda myyntiin myös 1-2 pientä huonekalua (esim. sivupöytä, tuoli, lastenvaunut) ja 1-2 valaisinta sekä 1-2 taulua tai peiliä niille varatuille yhteisille myyntialueille.

Emme vastaa kadonneista tai varastetuista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun Hennalan tavaratorista riippumattoman syyn sattuessa. Ilmoitamme ilmi käyneet varkaudet aina poliisille. 

7. MYYNTIKELVOTTOMAT JA KIELLETYT TUOTTEET 

Kiellettyjä ovat K-18-tuotteet, piraattituotteet, aseet, tupakkatuotteet, alkoholituotteet, huumausaineet, lääkkeet, helposti syttyvät nesteet tai kaasut, luvanvaraiset tuotteet, tyhjät tai vajaat paine- ja kaasupullot, voimakkaasti haisevat tai likaiset tuotteet ja patjat.

Vanhoja lastulevyhuonekaluja, sänkyjä, sohvakalustoja saa tuoda myyntiin vain Hennalan tavaratorin kanssa ennalta sovitusti (Kirpputori tarkistaa tuotteen kunnon etukäteen, esim. valokuvasta tai paikan päällä).

Pidätämme oikeuden poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet myynnistä. Mikäli myyntipaikan vuokraaja tuo myyntiin soveltumattomia tai kiellettyjä tuotteita ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on myyntipaikan vuokraaja vastuussa haitasta ja korvauksesta täysimääräisenä. 

8. MUUTA 

Hennalan tavaratorilla on oikeus kuvata ja videoida kaikkia liiketiloissa olevia myyntituotteita ja julkaista otettuja kuvia ja videoita sekä käyttää niitä markkinoinnissaan ja mainoksissaan omilla verkkosivuillaan, sosiaalisen median kanavillaan sekä muissa mainoskanavissaan. 

Pidätämme oikeuden muuttaa sopimusehtoja. 

9. YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure) 

Ylivoimaisen esteen sattuessa (mm. pandemian aiheuttamat rajoitukset) esimerkiksi aukioloaikoihin saattaa tulla yrityksestä riippumattomia muutoksia, joista yritys ei ole vastuussa

 

 

 

HENNALAN KIRPPUTORIN ITSEPALVELUKIRPPUTORIN SOPIMUSEHDOT YKSITYISHENKILÖILLE

Tarkista ajankohtaiset ehdot aina varausta tehdessä Kirppari Kallesta.

Tyhjennä myyntipaikkasi arkisin klo 18 ja viikonloppuna klo 15 mennessä. Käteistilitykset on noudettava arkisin viimeistään klo 17.30 ja viikonloppuna viimeistään klo 14.30. Jos olet ilmoittanut tilinumerosi Kirppari-Kalleen, mainitse tästä lopettaessasi, niin laitamme tilityksesi tilitysjonoon. Huomioithan, että tilitykset eivät lähde automaattisesti, vaan niistä tulee aina ilmoittaa. Tilitys näkyy asiakkaan pankkitilillä noin 7 arkipäivän sisällä myyntipaikan päättymisestä. Kuluvaan aikaan voivat vaikuttaa Hennalan kirpputorista riippumattomat syyt, mm. arkipyhät sekä pankkien häiriöt.

Sopimusehdot ovat voimassa 26.4.2022 klo 00.00 alkaen. Itsepalvelukirpputori on tarkoitettu pääasiassa yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myynti- ja ostopaikaksi. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Hennalan kirpputori ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Elintarvikkeiden ja uuden tavaran myyjän sekä yrittäjien tulee neuvotella myyntipaikasta Hennalan kirpputorin kanssa ennen varauksen tekemistä. 

1. MYYNTIJAKSON MAKSAMINEN 

Nettivaraus maksetaan varausta tehdessä. Puhelimessa tai paikan päällä tehdyt varaukset voi maksaa kassalla aukioloaikojen puitteissa tai ensimmäisen tilityksen yhteydessä, kuitenkin vähintään kerran kuukaudessa. Sopimus tulee tällöin allekirjoittaa Hennalan kirpputorilla ennen ensimmäisen myyntijakson alkua.

2. MYYNTIJAKSON PERUMINEN 

Varaus tulee peruuttaa 7 vuorokautta ennen myyntijakson alkua. Mikäli asiakas peruu varauksen myöhemmin, veloitamme vuokran kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas varaa useita myyntijaksoja peräkkäin, niitä voi lyhentää tai perua 2 vuorokautta ennen seuraavan myyntijakson alkua. Emme palauta jo maksettuja vuokria. 

3. MYYNTIJAKSON ALOITTAMINEN 

Myytävät tavarat voi tuoda aikaisintaan myyntijaksoa edeltävänä aukiolopäivänä arkisin klo 18.00 – 19.00 ja viikonloppuisin klo 15.00 – 16.00. Lisää myytäviä tuotteita saa tuoda myyntijakson aikana aukioloaikojen puitteissa.

4. HINNOITTELU JA HINTALAPUTTOMAT TUOTTEET 

Hinnoittelussa saa käyttää vain Kirppari-Kallesta tulostettuja Hennalan kirpputorin ja Second Hennalan viivakoodillisia hintalappuja. Suosittelemme tekemään hintalaput valmiiksi Kirppari-Kallessa, jolloin ne voi tulostaa tarra-arkeille kassalla. Hintalaput voi kirjoittaa myös käsin kuulakärkikynällä Kirppari-Kallesta tulostetuille viivakoodillisille hintalapuille. Hintalappujen tekstin tulee olla helposti luettavaa, jotta tuote voidaan myydä. Hintalapun ollessa epäselvä tai suttaantunut, emme voi myydä tuotetta. Mikäli päätät muuttaa tuotteen hintaa, tulee tuotteelle tehdä kokonaan uusi hintalappu epäselvyyksien välttämiseksi. Myyntipaikkaan sisältyy 2 maksutonta tarra-arkkia.  Lisäarkeista veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Hintalapussa tulee olla tarkka kuvaus tuotteesta ja hinta. Hintalappu tulee kiinnittää tuotteeseen huolellisesti. Säilytämme hintalaputtomia sekä noutamattomia tuotteita 7 vuorokautta, minkä jälkeen tuote siirtyy Hennalan kirpputorin omistukseen ja se voidaan myydä, hävittää tai toimittaa hyväntekeväisyyteen. Varausajan päätyttyä tulleita myyntejä voi kysyä Hennalan kirpputorilta 7 vuorokautta myyntiajan päätyttyä. 

5. MYYNTIJAKSON LOPETTAMINEN JA TILITYS 

Myyntipaikka tulee olla tyhjennettynä myyntijakson viimeisenä päivänä arkena klo 18.00 mennessä ja viikonloppuna klo 15.00 mennessä. Myyntipaikan saa tyhjentää vain myyntipaikan vuokraaja tai etukäteen sovitusti myös muu henkilö. Hälyttimet poistetaan kassoilla. Jos pöydässäsi on muiden myyjien tuotteita, vie ne niille kuuluviin pöytiin ja laputtomat laputtomien paikalle.

Myyntitulot tilitetään myyntijakson päätyttyä (yli 2 viikon vuokrauksissa välitilityksen voi pyytää kerran viikossa). Pankkitilille tehtävät tilitykset maksetaan varausjakson päätyttyä seuraavana tilityspäivänä, jolloin tilitettävä summa on asiakkaan pankkitilillä tästä 7 pankkipäivän kuluessa. Tilityksen maksuun voivat vaikuttaa pyhäpäivät ja muut Hennalan kirpputorista riippumattomat syyt. Yli 150 €:n tilitykset tilitetään vuokraajan pankkitilille. Yli 150 €:n käteistilityksistä tulee sopia etukäteen. Käteistilityksen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus. Tilitysten yhteydessä perimme 1,50e palvelumaksun. Huomioithan, että tilitykset eivät lähde automaattisesti, vaan niitä täytyy aina pyytää. Huomioithan, että myyntisi ylittäessä 1000€, pyydämme sinua ilmoittamaan tästä, jotta voimme tehdä välitilityksen. Tätä suuremmat tilitykset voidaan jakaa osiin, jos niistä ei ole ilmoitettu. Välitilityspäivät ovat maanantai ja torstai, varaathan tilityksen muutamaa päivää ennen.

Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme henkilökunnan tekemästä tyhjennyksestä 20 € tilityksen yhteydessä. Keskeytetyn myyntijakson tilitys tehdään päättymispäivänä, mutta myyntipaikan vuokrasta ei makseta hyvitystä. Myyntitilityksiä säilytetään 1 kuukausi myyntijakson päätyttyä, minkä jälkeen myyntituotto siirtyy Hennalan kirpputorin omaisuudeksi. 

Mikäli viet omia tuotteitasi pois kesken myyntiajan, näytä tuotteet kassalla. Hennalan Kirpputorilla on oikeus tarkistaa myyjän pois viemät kassit pöydän tyhjennyksen yhteydessä. Ethän siis poista tuotteistasi hintalappuja kun viet niitä pois.

6. MYYJÄN VASTUU 

Myyntipaikan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy ja siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Myyntiin tuotavien tuotteiden tulee olla puhtaita, siistejä ja käyttökelpoisia. Jos myytävässä tuotteessa on virheitä tai puutteita, tulee niistä mainita tuotteen hintalapussa tai muussa tuotteeseen liitetyssä lapussa.

Myyntipaikan vuokraaja vastaa myyntipaikkansa siisteydestä. Myytävien tavaroiden on mahduttava vuokratulle myyntipaikalle. Myytäviä tuotteita ei saa asettaa käytäville tai lattiapinnoille.

Emme vastaa kadonneista tai varastetuista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun Hennalan kirpputorista riippumattoman syyn sattuessa. Ilmoitamme ilmi käyneet varkaudet aina poliisille. 

7. MYYNTIKELVOTTOMAT JA KIELLETYT TUOTTEET 

Kiellettyjä ovat piraattituotteet, aseet, tupakkatuotteet, alkoholituotteet, huumausaineet, lääkkeet, helposti syttyvät nesteet tai kaasut, luvanvaraiset tuotteet, tyhjät tai vajaat paine- ja kaasupullot, voimakkaasti haisevat tai likaiset tuotteet ja patjat.

Vanhoja lastulevyhuonekaluja, sänkyjä, sohvakalustoja saa tuoda myyntiin vain Hennalan kirpputorin kanssa ennalta sovitusti (Kirpputori tarkistaa tuotteen kunnon etukäteen, esim. valokuvasta tai paikan päällä).

Pidätämme oikeuden poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet myynnistä. Mikäli myyntipaikan vuokraaja tuo myyntiin soveltumattomia tai kiellettyjä tuotteita ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on myyntipaikan vuokraaja vastuussa haitasta ja korvauksesta täysimääräisenä. 

8. MUUTA 

Hennalan kirpputorilla on oikeus kuvata ja videoida kaikkia liiketiloissa olevia myyntituotteita ja julkaista otettuja kuvia ja videoita sekä käyttää niitä markkinoinnissaan ja mainoksissaan omilla verkkosivuillaan, sosiaalisen median kanavillaan sekä muissa mainoskanavissaan. 

Hennalan kirpputorilla on oikeus lisätä asiakkaiden tuotteisiin hälyttimiä. Tästä ei kuitenkaan peritä asiakkaalta maksua.

Pidätämme oikeuden muuttaa sopimusehtoja. 

9. YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure) 

Ylivoimaisen esteen sattuessa (mm. pandemian aiheuttamat rajoitukset) esimerkiksi aukioloaikoihin saattaa tulla yrityksestä riippumattomia muutoksia, joista yritys ei ole vastuussa.

©