Kohtalaisen kookas kirpputori

Mustamäenkatu 95, Lahti

Onko polttarit tulossa? Etsitkö syntymäpäiväjuhlille paikkaa tai kaipaisiko edustamasi yhdistys kokoustilaa? Meiltä löytyy!

Hennalan kirpputorin vasta valmistunut juhlatila sopii moneen eri tarkoitukseen. Isosta olohuoneesta, keittiöstä, suihkullisesta kylpyhuoneesta sekä erillisestä oleskelutilasta koostuva tila tarjoaa loistavat puitteet tunnelmallisista illanistujaisista värikkäisiin sukujuhliin.

Olohuoneesta löydät biljardipöydän, dartsin, useamman sohvan, 14 henkilön istuttavan ruokapöydän sekä baaritiskin. Keittiöstä löydät kaiken tarpeellisen, jääkaapin ja pakastimen, lieden, mikron, kahvinkeittimiä sekä runsaasti kaappitilaa. Lisätilaa on tarjolla myös keittiön vieressä, josta löytyy ruokapöytä kuudelle. Sohvien sekä oleskeluryhmän ansiosta istumapaikkoja on noin 30:lle. Lisäpöydillä tilaa järjestyy useammalle kymmenelle ihmiselle.

Juhlatilaan saat tuoda omat juomat sekä ruoat, mutta tarjottavia on mahdollista tiedustella myös kirpputorilta. Tilan hintakaan ei päätä huimaa, vain 250€/24h 🤭

Tilaa voi vuokrata myös lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Lisäpalveluna voit tilata viihde- ja ohjelmapaketteja, esiintyjiä, somisteita, lavastusta, valoa, tapahtumatyöntekijöitä yms loppusiivousta unohtamatta.

Lisäpalvelut toteutetaan yhteistyössä Juhlaviihde Mäntysten kanssa. Lisätietoa palveluista https://www.juhlaviihde.fi/

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 🙌🏻

Hennalassa nähään! Heippa!

Uudet varaukset, jotka alkavat 1.5.2022 jälkeen, tehdään Hennalan kirpputorille osoitteessa: 
https://www.kirpparikalle.net/sovellus/guest.php?page=rekisteroidy&kirpputori=hennalankirpputori

Lisätietoja hennalankirpputori@elisanet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *